avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare despre un contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare despre un contract de vanzare cumparare

Salut am o mare intrebare am cumparat pe firma in anul 2005 un apartament prin notarul de stat iar persoana de la care am cumparat vine dupa 5 ani adica in 2010 si cu niste acte de la medic in care reiese ca ar fi o persoana cu probleme psihice dupa procese care dureaza de 3 ani tribunalul la recurs ii da dreptate dinsului prin care imi anuleaza dreptul de proprietate si ii da tot inapoi adica anuleaza intabularea si el s a dus si mi reziliaza contractul cu RENEL ul si ma lasa in bezna daca ma pote ajuta cineva va rog ca sunt intr o situatie disperata va multumesc
Nu stiu cum puteti fi ajutat cu un sfat tinand cont de cele povestite de dvs pe scurt si fara ca cineva sa vada solutia pronuntata de instanta.Daca nu ati fost reprezentat de un av,solicitati urgent o consultatie,mergeti cu toate actele si vedeti daca se mai poate face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura avocat monatedys monatedys in situatia unui proces pe fond in urma caruia s-au anulat actele de executare silita pentru o creanta cistigata dupa 10 ani de procese printr-o ... (vezi toată discuția)
Proces casa nationalizata (intentat impotriva min. finantelor) Clopotel_18 Clopotel_18 In 1997 am cumparat un imobil nationalizat, situat in Galati, prin legea 112/1995. Ulterior, deoarece casa a fost retrocedata, ni s-a desfiintat contractul de ... (vezi toată discuția)
Sesizare consiliul superior al magistraturii zara89 zara89 Buna seara.As dori sa intreb cum si unde se poate depune o plangere pentru un caz?Avem irevocabil de la cluj iar judecatorul a anulat actele.Va multumesc (vezi toată discuția)