avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Solicitari clarificari achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Solicitari clarificari achizitii publice

Buna ziua. Cunoasteti cine este acum autoritatea competenta sa elaboreze puncte de vedere la solicitările de clarificare pe care autorităţile contractante/potenţialii ofertanţi/autorităţile de management le transmit cu privire la modul de interpretare a prevederilor legislaţiei în domeniul achiziţiilor publice.

Pana la data intrarii in vigoare a HG 760/2012, era Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 13:41, 29 Iulie 2013
Nimeni.
Cunosc in schimb vreo 10 autoritati care dau amenzi referitor la aplicarea prevederilor legislative in domeniul achizitiilor publice.=D>
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea/criptarea documentelor achizitii publice soazig soazig Buna, In legatura cu criptarea documentelor si inregistrarea lor in SEAP, in cadrul unei proceduri online de achizite publica, am urmatoarea intrebare: - ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice -termene publicare paula manta paula manta Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt la inceput in domeniul achizitiilor publice si nu gasesc... daca exista un termen intre publicarea in SEAP a ... (vezi toată discuția)
Certificat de participare la licitatie Jurist TM Jurist TM Azi am participat la o licitatie pt. servicii, am avut toate doc. ok, insa, la final, AC ne-a atras atentia ca nu am depus CERTIFICATUL DE PARTICIPARE LA ... (vezi toată discuția)