BUNA ziua, ma numesc VICTORIA MIKOTA, SUNT ASISTENT PERSONAL AL fiului meu care are handicap de gradul i(grav) de 14 ani, anual trecem prin comisie care elibereaza un certificat de handicap conform caruia imi prelungeste contractul de munca.Am inteles ca am deja 6 acte aditionale la Contractul meu de munca si trebuie sa-mi faca din nou angajarea.As dori sa-mi spuneti daca e corect si daca nu pierd vechimea deoarece se spune ca angajarea se face in 30 zile de la completarea cererii.Va multumesc anticipat!VICTORIA
Contractul individual de munca al asistentului personal se incheie cu primaria localitatii de domiciliu sau resedinta a persoanei cu handicap grav, dupa caz, in termen de maximum 30 de zile de la data inregistrarii cererii. Contractul individual de munca se intocmeste in 3 exemplare, cate unul pentru fiecare parte contractanta, iar cel de-al treilea exemplar se transmite directiilor generale de asistenta sociala si protectia copilului judetene, respectiv locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti, in termen de 5 zile de la incheierea acestuia.
Asta inseamna ca voi pierde o luna vechimea si salariul? Contractul meu de munca expira in 2august 2013 iar daca vor face reangajarea mea asta e valabila dupa 30 zile de la intocmirea cererii.Spuneti ca este legal?