avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de credit de consum
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de credit de consum

in anul 2006 DIACONU VASILE a facut un imprumut cu BANCPOST pe o perioada de 120 de luni, acest imprumut a fost cu o asigurare prin contract, din nefericire in 14/07 anul acesta a decedat, cind sotia sa dus la banca sa TRZIT ca nu mai este asigurat din 2008 pt. ca nu au mai vrut cei de la agentia de asiurari de la Bucuresti sa mai lucreze cu ei, pt ei e simplu ,nu au fost anunta-ti, iar defunctul era de 55 de ani, nu ne-am asteptat la asa ceva, sotia nu are venituri,
CE SE POATE FACE????????#-o:(
Cel mai recent răspuns: veronicacraciun , utilizator 15:52, 31 Iulie 2013
multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut Niculai Laurenciuc Niculai Laurenciuc Tatăl meu a facut un împrumut la Bancpost acum Banca Transilvania. Tatăl meu a decedat, cum rămâne cu imprumutul. Nefiind giranți, ce urmări ... (vezi toată discuția)
Daca sotul a murit cine mai plateste creditele nikita 27 nikita 27 eu eram despartita de sot de 5 luni dar nu legal din lipsa de bani,.eu dupa moartea lui intre timp mi-am schimbat buletinul pe adresa parintilor mei pt ca ... (vezi toată discuția)
Creditul de la banca dupa deces roberta_a roberta_a m-am casatorit acum 32 ani,am un baiat ,locuim in apartament de la cumparare,l-am achitat in rate din anul 1985,cum se proceda dupa revolutie,dar eu nu am fost ... (vezi toată discuția)