avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchiriere imobil intre 2 institutii ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchiriere imobil intre 2 institutii publice

Buna ziua!

Am urmatoarea intrebare: doua institutii publice , doresc sa incheie un contract de inchiriere a unui imobil.
Conform carei legislatii, se va stabili chiria? Imi poate spune cineva Legea, sau Ordonanta care prevede asa ceva?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Imobil restituit pe legea 10/2001 , cu chiriasi in el pynu pynu Buna ziua , prorblema mea se prezinta in felul urmator : Am castigat in instanta o casa +teren , imobilul mi-a fost predat de primarie prin proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere marina_s marina_s Buna ziua. Locuiesc intr-o casa nationalizata,care a fost retrocedata proprietarului.Am primit notificare referitor la incheierea contractelor de ... (vezi toată discuția)
Rog explicatie termeni juridici Bonjurica Bonjurica Buna ziua, In urma unei notificari facute catre Apolodor, am primit raspuns si nu inteleg urmatoarea fraza din raspuns,pe care v-as ruga daca se poate sa-mi ... (vezi toată discuția)