avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Concediu de odihna in cazul conventiei civile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Concediu de odihna in cazul conventiei civile

Buna ziua!

am si eu o intrebare:sunt casier la Asociatia de proprietari, femeia de serviciu vrea concediu de odihna si vrea si bani pe concediu,are incheiata conventie civila(este pensionara la limita de varsta) . Din ce am citit pe forum imi dau seama ca nu are dreptul la concediu de odihna si nici la plata pe concediu.Asa este?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 29 Iulie 2013
Intr-adevar, asa este. Activitatea desfasurata in baza unei conventii civile nu-i confera prestatorului drepturile si obligatiile unui salariat cu c.i.m.

Dreptul la CO este posibil numai daca este inclus in acea conventie civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu este legalã convenþia civilã de prestãri servicii ? di.modi di.modi Bună ziua ! :) Am citit pe net niste articole, şi cum pentru mine nu sunt tocmai clari termenii juridici, am rămas cu o nelămurire: În cazul unei ... (vezi toată discuția)
Mai exista conventie civila? vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! mai exista conventie civila? daca da, unde ma inregistrez cu ea, la ce institutie? daca nu, ce act se intocmeste in loc? pentru conventie ... (vezi toată discuția)
Conventia civila Marcristi Marcristi Buna ziua lucrez cu conventie civila lo o scara de bloc 360/384 pe luna am dreptul la concediul de odihna (vezi toată discuția)