avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventia civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventia civila

Buna ziua lucrez cu conventie civila lo o scara de bloc 360/384 pe luna am dreptul la concediul de odihna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 7 Martie 2017
Activitatea prestata in baza unei conventii civile nu va confera anumite drepturi pe care le are o persoana incadrata in baza unui c.i.m.

Prin urmare, dreptul la zile de CO aveti numai in situatia in care in contractul incheiat este stipulat expres acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in cazul conventiei civile anagavriloaia anagavriloaia Buna ziua! am si eu o intrebare:sunt casier la Asociatia de proprietari, femeia de serviciu vrea concediu de odihna si vrea si bani pe concediu,are ... (vezi toată discuția)
Conventii civile iulia elena iulia elena Mai sunt recunoscute de codul muncii/ fiscal / conventiile civile de prestari servicii in 2018 ? 5zile/sapt 8 ore pe zi pe o perioada de un an mai sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna contract civil darabontcsilla darabontcsilla Buna, daca stie cineva despre concediul de odihna pt. salariati cu contract civil pt. durata determinata ( 1 an),Daca am dreptul anul acesta la ea? Multumesc. (vezi toată discuția)