avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare - compensare sume
Discuție deschisă în Executare silită

Executare - compensare sume

Buna ziua.Am o suma de bani sa o dau unei persoane conf unei hot jud .Dar are si el sa-mi inapoieze o suma mai mare decat am eu.Acum mi-a venit de la executor sa-i inapoiez suma de bani.Eu ce trebuie sa fac pentru a se compensa suma ce o are el sa mi-o dea si eu lui sa se stinga litigiu.VA MULTUMESC

.

Buna ziua,

in cazul in care exista creante reciproce, certe, lichide si exigibile, acestea se sting de rept, de la data scadentei celei din urma dintre ele.
Daca dvs aveti un titlu executoriu, pentru o creanta mai mare, duceti dovada la executor, acesta e obligat ( daca este o executare pe noul cod de procedura) sa constate stingerea prin compensatie a creantei. Daca nu o face, depuneti contestatie la executare si/sau plangere penala impotriva executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare creante beinaz a beinaz a Revenind la ceea ce v-am intrebat mai jos am rugamintea sa-mi spuneti daca se poate face o preluare de creante. Societatile au datorii una fata de cealalta ... (vezi toată discuția)
Compensatie chirie cu cheltuieli de modernizare spatiu Tpopa Tpopa Bună ziua! Medicul de familie care functionează in spaţiu închiriat din domeniul public al comunei poate beneficia de compensatie cu chiria datorata ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la bugetul de stat Maria64 Maria64 prin natura activitatii firmei pe care o conduce si administreaza o buna prietena, luna de luna are de incasat de la bugetul de stat sume considerabile......in ... (vezi toată discuția)