avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna,

in urma cu 2 ani am contractat un credit la BCR, fara garantie imobiliara, pe 10 ani.

Nu am mai platit ratele de aproxmativ 4 luni si am fost informat ca in curand o sa mi se rezilieze contractul.

As dori sa stiu urmatoarele: care sunt pasii unei executari silite?
: daca nu am nici o valoare pe numele meu ( firma, casa, masina etc.) ce anume poate banca sa execute silit (in afara de poprire pe conturile care le detin)? Veniturile mele provin dintr-o firma care nu este pe numele meu.
: care este in mod normal modul de operare al unui executor judecatoresc in cazul meu?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kurtmann , utilizator 11:04, 16 Martie 2009
Poprire pe salariu .
Poprire pe absolut toate creantele pe care le detineti asupra debitorilor dumneavoastra ( inclusiv pe salariu).
Buna,

va multumesc pentru raspunsul prompt!

Si cum o sa platesc in final datoria? Este vorba despre 10000 de euro. Cu proprire pe conturi nu o sa se rezolve foarte mult. Salar nu am.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Executare slita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua.am o rata facuta in magazin pentru niste electocasnice,de cateva luni nu mai pot platit rata decat o data la 2-3 luni din motiv ca sotu meu nu mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru leasing liana16 liana16 am o mare problema. am luat o masina in leasing cu 50% avans si gratie de un an la plata. dupa perioada de gratie am fost in imposibilitate sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)