pentru ca timpul inegal de lucru sa fie aplicat este de ajuns doar sa fie subliniat in cim?nu trebuie completat si cimpul liber de la litera H,punctul 2,litera 2?
Trebuie sa apara si repartizarea timpului de munca , chiar daca este inegal.
De exemplu, c.i.m. cu 8 ore/zi, inegal poate avea o astfel de repartizare luni 6 ore , marti 8 ore, miercuri 10 ore etc., astfel incat pe sapt sa se totalizeze 40 ore.
in c.i.m.al meu,nu sunt specificate orele in care ar trebui sa lucrez ca programul meu sa rezulte ca ar fi inegal(orele in care eu sunt in program sunt specificate in R.O.I adica 8-16 de luni pana vineri,sambata si duminica liber)societatea imi poate impune programul inegal daca in c.i.m este subliniat doar cuvantul,,inegal,, iar rubrica unde ar trebui sa fie orele din care sa rezulte ca e intradevar e inegal e goala(sunt doar puncte-puncte)vreau si parerea dv.se poate aplica programul inegal doar cu sublinierea unui cuvant fara comletarea orelor din care ar trebui sa reiasa acest,,inegal,,e legal sau ilegal?
Repaus saptamanal
dan197
Buna ziua. Am o societate care are ca obiect de activitate fitness si intretinere coirporala. Programul centrului este urmatorul\'
L-V- 08.00-22.00
S- ... (vezi toată discuția)