avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... NUP, recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NUP, recuperare permis

Buna. Pe data de 30 noiembrie 2012, am avut un accident de circulatie avand 4 victime dintre care si eu, am avut si alcool (0,36 mg /l) deci sub limita legala (tot in seara aceea mi s-a prelevat si probe biologice in vederea stabiliri alcoolemiei in sange) si mi s-a dat o dovada fara drept de circulatie in sfarsit... In 20 iulie anul curent mi-a venit acasa prin posta solutia de la parchet.care e NUP. Din rezolutie se dispun urmatoarele: 1. Neinceperea urmarii penale fata de ....... pentru savarsirea a trei infractiuni de vatamare corporala din culpa, prev si ped. de art. 184 alin 1 si 3 C.P
2. Sesizarea BRM pentru aplicarea sanctiunii contraventionale prev de art. 101 alin 1 pct 9 numitului ...... si art 102 alin 3 lit a.

Problema e ca buletinul meu e expirat daca mi-l schimb ar mai avea vreo importanta datele de pe solutie aici ma refer la seria si numarul de buletin de atunci cand ma prezint la BRM? si ultima intrebare e.. care e procedura pentru a intrat din nou in posesia permisului? Din cate am inteles nu se mai aplica suspendarea permisului din moment ce eu nu am avut drept de circulatie de mai bine de 8 luni de zile, adevarat?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Alcoolemie hauhau6969 hauhau6969 buna ziua ... am si eu o intrebare ... daca am avut 0,71 mg in aerul respirat , in afara de dosar penal si permis suspendat ma mai aleg cu altceva?auzeam pe ... (vezi toată discuția)
Permis conducere retinut Gabi oancea Gabi oancea Cum imi pot redobandi permisul mentionez ca am fost oprit in trafic de catre organul de control.si am fost depistat conducand autoturism numere rosi expirate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul respirat ,pana ... Cristimarius Cristimarius Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul respirat ,pana la ieșirea rezultatului la sânge poți conduce ? Se eliberează dovada înlocuitoare? Multumesc (vezi toată discuția)