buna ziua ... am si eu o intrebare ... daca am avut 0,71 mg in aerul respirat , in afara de dosar penal si permis suspendat ma mai aleg cu altceva?auzeam pe unii de inchisoare ... chestii gen...
multumesc anticipat
pai depinde de situatie , pedeapsa cu inchisoarea se da in cazuri de accidend cu victime si atunci e discutabila treaba.
depinde ce ce sa intamplat in situatia ta.
Da, posibil, insa daca nu aveti antecedente penale posibil sa primiti o pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii sau amenda penala..cine stie. Fiindca daca la probele biologige veti avea valori ale alcoolemiei de peste 0,80( sigur asa va fi) , fapta dvs. constituie infractiune .
Daca nu ati produs un accident,putin probabil sa primiti cu privare de libertate. In ce priveste alcoolemia, la 0,71 la mie in aerul expirat sigur ca la analiza sangelui veti avea peste 1,20.
Urmare valorilor mentionate,urmeaza retinere permis ,intocmire dosar penal
Parcgetul analizand probele,antecedentele va dispune
Instanta de regula ,in lipsa antecedentelor penale si in evenimente fara victime,
dispune condamnare cu suspendare
De preferat angajare avocat
Alte discuții în legătură
Permis suspendat
romanr
Buna seara...In urma unui accident rutier soldat cu victime(fratele meu,prietena mea) in care cei 2 au suferit rani usoare(nu au depus plangere)...mi-a fost ... (vezi toată discuția)