avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima Casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima Casa

Buna ziua! eu as vrea sa iau o garsoniera de 20.000 E.
Cat trebuie sa am salariul minim ? ca sa pot face creditul Prima Casa ? eu am vazut unele anunturi cu 400 de lei pe luna pe timp de 30 de ani si imi convine avand vedere ca am salariul minim pe economie si nu doresc sa stau cu chirie.
Care este mai rentabil ? Programul Prima Casa sau Credit Imobiliar ?
Trebuie sa fiu casatorit ca sa beneficiez de acest program?
Va multumesc pentru atentie!
Cel mai recent răspuns: cosmin311 , utilizator 12:15, 31 Iulie 2013
Sa luati un credit imobiliar cu salariul minim pe economie ? Niciodata.
Poate va veti casatori cu o femeie care sa aiba venituri oficiale mai mari si veti pitea accesa atunci o casa pin programul prima casa.

Am inteles! oricum trebuie sa ma duc sa ma interesez mai intai la banca.Stiu ca trebuie salariul mediu pe economie si o sa pun pe iubita mea coplatitor si pe langa asta sunt persoana cu handicap si ar trebui sa imi dea programul Prima Casa si eu o sa platesc dobanda dar in mod normal persoanele cu handicap nu platesc dobanda.

Nu trebuie sa va dea pt ca sunteti persoana cu handicap, ci daca va incadrati va da, banca nu e institutie de asistenta sociala si de unde ideea ca nu platiti dobanda ?
Statul suporta o dobanda pt un credit de max 10 mii de euto pe o perioada de max 5 ani, iar creditul ar trebui sa fie intrebuintat la modificarea unui locuinte in vederea satisfacerii nevoilor de deplasare a persoanei in casa.

Am inteles ! eu m-am interesat pe e-fin.ro si trebuie sa ai minim 1300 pentru prima casa in euro si o sa ma interesez si la banci cu informatii.Multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co-debitor credit popa_ioan_1980 popa_ioan_1980 Buna dimineata. Ma adresez comunitatii avocatnet cu urmatoarea speta: In anul 2007, necasatorit fiind am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca ... (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)
Credit pentru persoanele cu handicap grav, conf. legii 448/2006. ce bănci acordă astfel de împrumuturi? StefanSteluta StefanSteluta Va rog frumos sa imi spuneti daca stiti ce banca acorda credit pt.persoanele cu handicap grav conf.legii 448/2006,eu am sunat la unele banci si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)