avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PERMIS RETINUT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PERMIS RETINUT

Buna ziua!
Va rog daca ma puteti ajuta, in 31 martie 2012.am cumparat un auto second . Pe 01.04.2012 am fost surprins de pol rutiera in trafic numerele expirase in data de 31.03.2012. Bausem 1 bere ma deplasam cu sotia la spital fiind operata si se simntea rau ,am refuzat proba cu alcooscopul si proba de sange,mi sa intocmit dosar pen.sa judecat am primit 1.4 luni 3ani de incercare. Pe aceasta perioada din 01.04.2012-28.07.2013 nu am facut cerere ptr permis.
In hotarare nu scrie nimic de permis. Mi s-a emis o dovada fara drept de circulatie in 01.04.2012 ce este de facut! In 16 ani nu am avut nici odata permisu retinut sau alte abateri in cazier. Va multumesc!
PS: a fost o greseala a vietii pe care am regretat-o si in instanta.

[Editat de admin - Va rog nu mai scrieti cu majuscule]
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: seby2013 , utilizator 12:20, 31 Iulie 2013
1.4luni.cu suspendare
Permisul se anuleaza in urma hotararii de condamnare ramasa definitiva, dupa trecerea unui an de zile de la aceasta data aveti dreptul sa va prezentati sa sustineti examen in vederea obtinerii unui nou permis.
MULTUMESC!DAR ATUNCI VINE O SUSPENDARE DE 2ANI SI 4 LUNI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool in sange 0,9 si 0,7. exista vreo sansa sa primesc doar o amenda administrativa? ionut1984 ionut1984 Buna, am fost surprins sub influenta bauturilor alcoolice la volan, precizez ca in aer am avut o valoare de 0.42 iar in sange prima proba a iesit 0.9 si cea de ... (vezi toată discuția)
Permis nick30 nick30 buna ziua,in data de 9 iunie ac mi s-a intocmit dosar penal pt conducere sub influenta alcolului peste limita legala respectiv 0,52 in aer expirat si la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)