avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis

buna ziua,in data de 9 iunie ac mi s-a intocmit dosar penal pt conducere sub influenta alcolului peste limita legala respectiv 0,52 in aer expirat si la probele biologice 0,9 si 1 la mie azi am fost chemat la parchet unde dl procuror mi-a prezentat rechizitoriu si mi-a dat de inteles ca-mi va fi greu fara carnet un an intrebarea mea este daca primesc amenda penala mi se anuleaza permisu sau se suspenda mentionez ca nu am circulat de cand mi s-a luat permisu si daca pot sa cer dreptu sa conduc pana la finalizarea dosarului pt ca asta era singura mea sursa de venit avand in intretinere un copil cu handicap gradu1 nu sunt mandru de ce am facut dar regret cam tarziu multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:54, 11 Decembrie 2009
Daca vi s-a anulat permisul veti putea relua procedura obtinerii lui dupa ce sanctiunea aplicata se considera executata, in nici un cqaz nu opereaza suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog, mă puteți ajuta cu câteva informații ... CristiLazar CristiLazar Bună ziua, vă rog, mă puteți ajuta cu câteva informații ? Am avut un accident rutier din care au rezultat următoarele: 0,52 mg/l alcool pur în aerul ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si permis suspendat ionut1559 ionut1559 Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
Salut, am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcolice ... KdvDani KdvDani Salut, am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcolice acum multi ani.. 2013 mai exact. Mi s-a intocmit dosar penal care a fost finalizat prin 2015, ... (vezi toată discuția)