Buna, am fost surprins sub influenta bauturilor alcoolice la volan, precizez ca in aer am avut o valoare de 0.42 iar in sange prima proba a iesit 0.9 si cea de a doua 0.7...mentionez ca este prima abatere de genul acesta, nu am dosar penal, nu m am opus recoltari probelor de sange...si tot astept de 1 luna un raspuns din partea politiei...exista vreo sansa sa primesc doar o amenda administrativa?? thx
sal.eu am avut 0 41 in aer si 0 80 in sange la limita am 2 sapt am aflat rezultatele acu astept cazierul sa vada daca am avut abateri vreo 2 luni+2-3 cu nup adica vreo 5 in loc de 3 la tine la 0 90 aia se ia in calcul ceri o recalculare daca sti rezultatele neoficial si pol nu te-a chemat suna-l ai sa stai mult si bine oricum pana in 1 la mie nu-ti anuleaza nici un judecator permisu da vreo 7-8 luni tot ai sa stai
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)