avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool in sange 0,9 si 0,7. Exista vreo sansa sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool in sange 0,9 si 0,7. Exista vreo sansa sa primesc doar o amenda administrativa?

Buna, am fost surprins sub influenta bauturilor alcoolice la volan, precizez ca in aer am avut o valoare de 0.42 iar in sange prima proba a iesit 0.9 si cea de a doua 0.7...mentionez ca este prima abatere de genul acesta, nu am dosar penal, nu m am opus recoltari probelor de sange...si tot astept de 1 luna un raspuns din partea politiei...exista vreo sansa sa primesc doar o amenda administrativa?? thx
sal.eu am avut 0 41 in aer si 0 80 in sange la limita am 2 sapt am aflat rezultatele acu astept cazierul sa vada daca am avut abateri vreo 2 luni+2-3 cu nup adica vreo 5 in loc de 3 la tine la 0 90 aia se ia in calcul ceri o recalculare daca sti rezultatele neoficial si pol nu te-a chemat suna-l ai sa stai mult si bine oricum pana in 1 la mie nu-ti anuleaza nici un judecator permisu da vreo 7-8 luni tot ai sa stai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mia fost retinut permisu pe motivul ca am refuzat sa suflu in echilotest? sas_marian_anca sas_marian_anca In data de 2.09.2010 mia fost retinut permisu de conmducere in urma unui acident rutier fara victime(am derapat cu masina intr-o curba si mam rasturnat) nu am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.85 in sange marmotzel marmotzel Va salut. Am fost oprit de catre politie pe 14 februarie in aerul expirat mi-a iesti 0.42 astfel am fost condus la spital pentru a-mi recolta probe de sange am ... (vezi toată discuția)