avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie de executare silita

Buna ziua.
in 2008 am contractat un credit care nu am reusit sa-l achit. Creditul a fost contractat in baza salariului. nu am girat cu bunuri. Am primit acasa o somatie de plata in 24 de ore de la primirea somatiei altfel vor trimite executorul sa-mi scoata la licitatie bunurile chiar si a tertilor. Intrebarea mea este daca e posibil asa ceva daca eu nu am girat cu bunuri si am un salariu. Prima data nu ar trebui infiintarea unei propriri? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:24, 31 Iulie 2013
daca aveti bunuri pe dvs pot sa le vanda pana la acoperirea debitului dar mai dureros este ca vaeti achita si cheltuielile de executare silita care inseamna ceva banuti#-o
Nu este adevarat ca nu ati garantat cu nimic, ati garantat cu toate bunurile prezente si viitoare din patrimoniul dvs. Se pot executa simultan toate bunurile, pana se recupereaza intreaga creanta a bancii, plus cheltuielile de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nina1974 nina1974 Fostul meu sot a luat un credit pe firma si nu l-a mai achitat. A girat cu un spatiu commercial. Acum banca ii executa spatial. El era administrator ... (vezi toată discuția)
Instrainarea bunurilor negirate bancii oanaalina1987 oanaalina1987 Buna seara Avem un apartament girat pentru un credit de 53000 de euro la o banca, care tocmai a fost scos la licitatie de catre firma care a preluat ... (vezi toată discuția)
Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)