avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transferul banilor in penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transferul banilor in penitenciar

Buna ziua, nu stiu daca astesta este locul potrivit pentru intrebarea mea, insa nu stiu unde altundeva as putea sa o postez...
Acum cateva zile, prietenul meu a fost trasferat la Penitenciarul Aiud, iar astazi m-a contactat de acolo si mi-a spus ca i se pot transfera bani prin mandat electronic. Imi poate explica cineva cum se face asta si daca sunt alte taxe odata cu transferul banilor? se poate face de la orice posta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:41, 31 Iulie 2013
Da, de la orice oficiu poştal puteţi pune banii prin mandat electronic. Există un comision , desigur, ca la orice servicu. Vă informaţi la oficiu despre cuantumul comisionului, dar să ştiţi că nu este chiar mic, totuşi.
Vedeti daca nu are card.
Ar putea costa mai putin daca ii puneti banii direct pe card.
Va va informa el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trimit bani unui detinut din penitenciar? carmenalecu carmenalecu Buna seara! As dori sa aflu daca se pot trimite bani unui detinut in peniteciar doar prin mandat postal. Practic intrebarea este: se pot trimite bani si online ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera banii furati din colet de autor necunoscut? raseth raseth Varul meu din Malta mi-a trimis in plic prin posta, 547 euro, nevrand sa plateasca 50 de euro comision la Western Union si crezand ca serviciile [EDITAT] ... (vezi toată discuția)
Plata salariu prin mandat postal madalinatl madalinatl Buna ziua Am un salariat care doreste sa ii fie platit salariu prin mandat postal(locuieste in alta localitate).As dori sa stiu cine suporta plata taxelor ... (vezi toată discuția)