avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte de studii completare in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte de studii completare in REVISAL

in conditiile in care un angajat, pe parcursul angajarii pe un post din domeniul de activitate X pt care are studii superioare de specialitate, obtine diploma de licenta intr-un alt domeniu de activitate, este obligatoriu sa fie inscris in Revisal ultima forma de invatamant absolvita?
in prima faza se prezinta o adeverinta care confirma studiile urmate, diploma de licenta se primeste peste 12 luni. se inscrie in Revisal adeverinta sau este necesara diploma?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 31 Iulie 2013
In REVISAL nu se completeaza studile absolvite de catre un salariat.

art.3 din HG nr.500/2011 prevede:

...
(2)Registrul se completează în ordinea angajării şi cuprinde următoarele elemente:
a)elementele de identificare a tuturor salariaţilor: numele, prenumele, codul numeric personal – CNP, cetăţenia şi ţara de provenienţă – Uniunea Europeană – UE, non-UE, Spaţiul Economic European – SEE;
b)data angajării;
c)perioada detaşării şi denumirea angajatorului la care se face detaşarea;
d)funcţia/ocupaţia conform specificaţiei Clasificării Ocupaţiilor din România (COR) sau altor acte normative;
e)tipul contractului individual de muncă;
f)durata normală a timpului de muncă şi repartizarea acestuia;
g) salariul de bază lunar brut şi sporurile, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
h)perioada şi cauzele de suspendare a contractului individual de muncă, cu excepţia cazurilor de suspendare în baza certificatelor medicale;
i)data încetării contractului individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care este in CM din luna martie. Trebuia sa fac suspendare de contract? Daca nu am facut-o ce se intampla? Este obligatoriu?:\\"> Multumesc ... (vezi toată discuția)
Contract munca danutza2000 danutza2000 ACT ADITIONAL LA CONTRACT DE MUNCA - MODIFICARE SAU MAI BINE SPUS COMPLETARE LA CAP. \\"L. Alte clauze , litera (e) alte clauze\\" la Contractul individual ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumirii functie in cor moni13 moni13 am si eu o intrebare daca de exemplu functie \" economist\" sa schimbat in \"economist in economie generala\" cum se procedeaza se face o decizie comuna pentru ... (vezi toată discuția)