avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Caietul pentru bani personali in sensul OUG28/1999
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Caietul pentru bani personali in sensul OUG28/1999

Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti daca mai este obligatoriu caietul de bani personali . stiam ca se abrogase in 2008.
:(
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 09:51, 31 Iulie 2013
Acesta obligatie prevazuta de oug 28/1999, art 4, alin 6, litera e a fost abrogata de legea 264/2008, art 1, punctul 2.:

oug 28/1999:
www.avocatnet.ro/content/art...

Legea 264/2008:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banii personali ai salariatilor Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Am avut control de la finante si ni s-a cerut caietul cu evidenta banilor personali ai salariatilor. Mai trebuie tinut acest caiet,Eu stiam ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa avas avas Buna ziua, Am 2 intrebari: 1.PFA-ul trebuie sa detina obligatoriu casa de marcat? 2.La un magazin mai este obligatoriu registrul pentru banii ... (vezi toată discuția)
Caiet pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin ina 64 ina 64 buna ziua, trebuie din nou intocmit caietul pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin,a aparut vreo lege in acest sens? ieri au fost cei de la ... (vezi toată discuția)