avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza grafologica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza grafologica

Am un contarct de credit cu o banca semnat de reprezentantii bancii , de titularul creditului si de garanti. Garantii contesta semnatura ca nu este a lor .In cazul unei solicitari de expertiza grafologica cine trebuie sa dea semnaturi pentru verificare, toti cei care au semnat contractul ? sau numai garantii? sau mai pot fi puse si alte persoane?(sotul, sotia, celui imprumutat?)
Cel mai recent răspuns: popescu-sorin , utilizator 16:43, 31 Iulie 2013
Doar cei ce isi contesta semnatura.
Da, doar cei care contesta semnaturile.
Va dura insa mult.
multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar - ce inseamna de fapt? in ce conditii se anuleaza acest "statut"? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am inteles de la unul dintre consilierii de credite ca in contractul de credit, sotul/sotia celui/celei care contracteaza un credit, ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica romex romex Stimati domni , In cazul in care pe un document prezentat in instanta si contestat ca nefiind real , una din semnaturile de pe un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Codebitor intr-un contract de credit Nina1 Nina1 Buna seara. Sunt codebitor intr-un contract de credit persoana fizica ; am o nelamurire si anume - poti fi codebitor fara sa fi semnat pe contractul de ... (vezi toată discuția)