avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen legal declarare la ITM a schimbarii sediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen legal declarare la ITM a schimbarii sediului social

buna ziua,
societatea si-a schimbat sediul social din bucuresti in ilfov. exista un termen pana la care trebuia declarata aceasta schimbare la ITM ? toate celelalte diligente au fost facutte mai putin cea catre Itm . se plateste vreo amenda daca este depasit acest termen?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 31 Iulie 2013
Nu exista niciun astfel de termen reglementat in lege. Puteti anunta si acum ITM Bucuresti cu privire la modificarea sediului social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social - carnete de munca crisadi crisadi Buna ziua, Daca firma isi schimba sediul social din Bucuresti in Ilfov, imi puteti spune ce mentiuni trebuie sa fac in carnetele de munca ale salariatilor si ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu niko79 niko79 Buna ziua! Am o societate care isi schimba sediul social din Bucuresti in Galati. Cum procedez cu ITM-ul? 1. Trebuie depusa acea adresa prin care anunt si ... (vezi toată discuția)