avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... fonduri UE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

fonduri UE

Buna ziua!
Doresc sa ajut un medic si, in acelasi timp ,un om deosebit pentru a deschide o clinica de homeopatie, dar as dori sa obtin fonduri nerambursabile. Nu am nici cea mai vaga idee despre procedura. Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Sov Consulting , Consultant credite si finantari 14:39, 19 Martie 2009
Daca medicul este dispus sa infiinteze clinica in mediul rural (poate incerca si pe un teren -- in proprietate sau concesiune pe minim 10 ani -- adiacent unui oras, dar aflat pe teritoriul administrativ al unei comune), putem sa-l ajutam sa obtina o finantare de 70% din costul fara TVA al investitiei, maxim 200.000 euro, cu conditia ca numarul mediu de angajati pe primii ani de activitate sa nu fie mai mare de 9.
Pentru detalii va rugam sa ne scrieti la adresa de mail: manager@sovconsulting.ro, de unde va vom trimite si ghidul solicitantului pentru programul de finantare adecvat.
Nu tinem informatiile pentru noi, pentru ca nu avem timp de asa ceva.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Obtinere de fonduri europene pentru o clinica de medicina alternativa virgilius9 virgilius9 Locuiesc in Canada si sunt homeopat, cu o practica de aproape 20 de ani. In ultimii ani realizind ca homeopatia clasica este limitata am dezvoltat A New ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene pt o clinica medicala droftalmolog droftalmolog Buna ziua, sunt medic specialist oftalmolog (34ani) momentan profesez in Franta insa sunt interesata de obtinerea unor fonduri europene pt realizarea unei ... (vezi toată discuția)