avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort problematic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort problematic

Sint in proces de divort cu sotul meu. Din pacate, trebuie sa stam in continuare in acelasi apartament. Este foarte violent. Deja am 3 certificate medico-legale si politia m-a anuntat ca va incerca sa-i faca dosar penal. De o luna verisorul sotului sta cu noi. E de prin Iasi si a venit sa-si caute un loc de munca in Bucuresti. La ultima altercatie cu sotul am chemat politia. Verisorul a negat cu vehementa ca sotul m-ar fi agresat sau ca a distrus citeva bunuri ce-mi apartin. Ce pot face ca sa nu mai stea ruda sotului in apartament? Nu mai am nici intimitate, nici credibilitate in fata politiei.
Chiar nu exista nici un fel de remediu pentru a-l pune la punct. Nu am liniste, n pot nici sa pregatesc mincare, nici sa dorm. Viata mi s-a transformat intrun cosmar.


Raspunde Citeaza Editeaza
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 21:00, 17 Martie 2009
AVLIL, imi permit sa te contrazic...
E violare si in cazul coproprietatii, pentru ca violare de domiciliu apara nu proprietatea ci libertatea persoanei si prin aceasta intimitatea ei!
Ajunge daca unul din coproprietari (sau mai bine zis unul din locatari) spune: pleaca!!!
De-aia ziceam ca e cu du-te, vino...
Nu ma omori ca nu stiu penal... uitai si cum ma cheama in penal, in afara de vreo trei reguli elementare si vreo cateva infractiuni de mi s-au lipit de creieri...
Daca zici mata...
Doar ca asta cam inseamna ca eu nu pot primi vizite decat daca sunt agreate de sotul meu. :( Si imi cam displace logica... daca eu nu-l las sa bea bere acasa cu cine vrea si nici el nu ma lasa sa barfesc si eu la o tigare cu cine vreau... cam niciunul nu foloseste deplin locuinta... Si ne luam unul altuia din drepturi...
Tu zici ca e normal insa?
OK...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort / nebun Cobacel Cobacel Buna ziua ! Daca ar fi sa divorteze mama mea de tatal meu , se poate restrictiona / evacua cumva din locuinta ? Eu am 19 ani , sora mea are 17 . 1. Omul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul sot liliana95 liliana95 Buna ziua, ma adresez dumneavoastra in speranta ca voi gasi raspunsul la intrebarea mea... Am divortat de fostul meu sot in 2007, copilul, care are acum 15 ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu roxxylovely roxxylovely buna ziua.Sunt coproprietara unui apartament de 3 camere impreuna cu sotul meu.Acesta a parasit domiciliul in urma cu un an si jumatate plecand in ... (vezi toată discuția)