Buna ziua!
Sunt organizat in INTREPRINDERE INDIVIDUALA avand ca obiect de activitate comert cu amanuntul piese si accesorii pentru utilaje agricole si auto(4532).
As vrea sa stiu daca pe langa aceasta activitate as putea organiza si un birou de copiat acte( cu completarea codului CAEN respectiv).
As dori sa mai continui cu cateva intrebari esentiale:
- o intreprindere individuala poate desfasura o astfel de activitate, sau doar un SRL?
- este obligatorie o calificare profesionala intr-un domeniu de activitate anume?(mentionez ca pregatirea mea profesionala este de ,,Tehnician in administratie si secretariat'')
- care sunt demersurile pe care ar trebui sa le urmez?
Multumesc si va rog sa ma scuzati daca am abuzat de bunavointa d-voastra!
Da. Puteti sa desfasurati pe intreprinderea individuala pe care o aveti mai multe activitati prin adaugarea codurilor caen respective la registrul comertului de care apartineti.
Dupa ce faceti completarile la registrul comertului, sa introduceti si la casa de marcat noua activitate.
Caen
bronfulici
Buna ziua. O societate comerciala are ca obiect de activitate achizitia de piese Utilaje si montarea acestora pe tractoare. persoana care realizeaza aceste ... (vezi toată discuția)