avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Partaj voluntar
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Partaj voluntar

buna ziua,

am o masina inscrisa pe bulgaria pentru ca taxa de timbru ar fi mai mare decat valoarea de cumparare a masinii...Am aflat ca exista posibilitatea de a face un act de partaj voluntar cu cineva pentru a beneficia de aceasta "scutire" a platii taxei auto. Va rog sa-mi spuneti daca stiti care sunt pasii? Trebuie mai intai sa merg in Bulgaria si sa gasesc pe proprietarul din acte a masinii si sa-l rog sa faca un act de vanzare/cumparare pe numele meu si al fratelui meu si dupa care sa merg la un notar unde fratele sa renunte la partea sa de masina?
Sau trebuie sa procedez altfel?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut succesiunea dupa tatal meu. am renuntat la ... doiac doiac Buna ziua! Am facut succesiunea dupa tatal meu. Am renuntat la partea mea in favoarea fratelui, urmand ca si mama sa i dea partea tot lui.. In cazul ... (vezi toată discuția)
Succesiune secret87 secret87 buna ziua! am si eu o intrebare si sper k m puteti ajuta,joi trebuie sa m prezint la notar impreuna cu famila mea in vederea dezbaterii succesiunii,notarul ... (vezi toată discuția)
Succesiune si partaj voluntar mihaela david mihaela david Sotul meu si fratele lui au facut succesiunea dupa tatal lor,mama renuntand in favoarea celor doi,intreaga avere fiind impartita in mod egal celor doi.Dupa ... (vezi toată discuția)