avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declaratia 010 la infiintare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declaratia 010 la infiintare

Buna ziua!
Am si eu o dilema!
La infiintarea unui SRL, platitor de impozit pe profit, apare pe Ministerul Finantelor direct ca si platitor de contributii pentru salariati din data de 03.02.09!Asta in conditiile in care am depus 010 prin posta (si probabil nu a ajuns) cu mentiunea ca nu este platitor de contributii.Nu stiu ce ar trebui sa fac...sa depun 100 si 102 pe "0" si dupa sa fac 010 de mentiuni?Trebuia sa estimez cifra de afaceri daca societatea s-a declarat platitoare de TVA in ideea ca face tranzactii intracomunitare?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 10:03, 29 August 2009
Mai bine mergeti la ghiseu cu declaratia dvs. si precizati ca nu aveti nici un angajat. Uneori mai gresesc si funcionarii .
birsanclaudia a scris:

Buna ziua!
Am si eu o dilema!
La infiintarea unui SRL, platitor de impozit pe profit, apare pe Ministerul Finantelor direct ca si platitor de contributii pentru salariati din data de 03.02.09!Asta in conditiile in care am depus 010 prin posta (si probabil nu a ajuns) cu mentiunea ca nu este platitor de contributii.Nu stiu ce ar trebui sa fac...sa depun 100 si 102 pe "0" si dupa sa fac 010 de mentiuni?Trebuia sa estimez cifra de afaceri daca societatea s-a declarat platitoare de TVA in ideea ca face tranzactii intracomunitare?

Reglarea vectorului fiscal este foarte importanta, de aceea nu recomand depunerea declaratiei 010 prin posta, desi legea nu interzice.De multe ori nu se opereaza nici cele depuse personal dar cele depuse prin posta.
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
Daca s-a trimis 010 prin posta cu confirmare de primire, incercati sa mergeti la administratie cu declaratia si cu confirmarea de primire.
ce termen este pentru depunerea declaratiei010 , 30 sau 60 de zile fiind o soc nou infintata fara salariati ?
Depinde...In functie de cum este inregistrata societatea comerciala la registrul comertului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie de inregistrare fiscala 010 ovy79ro ovy79ro Buna seara. Am un SRL infiintat in ianuarie 2013. Astazi am fost la Administratia Financiara a sectorului de care apartin, stiind ca trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)
Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 la firma suspendata stematud stematud Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea dilema: Pentru o companie care a fost suspendata pana in trim 4 anul 2012 si pentru care [b]nu s-a facut nici un demers de ... (vezi toată discuția)