avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapsa pentru un minor ce a savarsit infractiunea de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapsa pentru un minor ce a savarsit infractiunea de furt in alt stat

Buna dimineata! Am o cunostinta ce are un copil minor care a plecat din tara, in Olanda. Acolo a fost prinsa la furat. Ce pedeapsa ar putea primi? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dolcepussyc , utilizator 15:49, 2 August 2013
Depinde de legea din Olanda.
Depinde si ce a furat.
Pedeapsa e pana la patru ani sau amenda pana la 19500 euro. Pentru gainarii se da de obicei avertisment, interdictie de intrare in magazinul cutare sau pedeapsa cu munca in folosul comunitatii. Depinde ce a furat si daca era recividist sau infractor inrait in alte rele.
Multumesc mult pentru raspunsuri. A primit 7 zile de inchisoare cu suspendare si interdictie in Olanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie infractiuni furt olanda , belgia ContSters262343 ContSters262343 Va rog sa imi spuneti daca cunoasteti legislatia cu privire la infractiunii de furt din magazine in Olanda si Belgia, furt din magazine sub 100 euro valoare, ... (vezi toată discuția)
Cum aflu dacã am interdicþie în germania? Raouull Raouull Am fost prins in germania ca am furat dintr-un magazin obiecte in valoare totala de 12 Euro . Am fost luat la politie , mi sa-u facut poze , amprente si mi sa ... (vezi toată discuția)