avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INCIDENT CU FIRMA DE LEASIG
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INCIDENT CU FIRMA DE LEASIG

VA ROG SA MA LAMURITI SI PE MINE INTRO PROBLEMA. AM IN DERULARE UN CONTRACT DE LEASING PENTRU O AUTOUTILITARA, IAR CEI DELA LEASIG AU TRIMS LA BANCA SPRE INCASARE UN BILET LA ORDIN IN DATA DE 02 MARTIE,CBILET CE AVEA SCADENTA PE DATA DE 10 MARTIE COFORM CONTRACTULUI. CUM IN CONT NU EXISTAU SUFICIENTI BANI AM FOST INTRODUS IN BAZA DE DATE A CENTRALEI INCIDENTELOR DE PLATI (CIP) CA RAU PLATNIC. CEI DELA LEASING AU RECUNOSCUT GRESALA COMISA DAR PENTRU MINE E GRAVA SITUATIA INTRUCAT VROIAM SA OBTIN UN CREDIT DELA O ALTA BANCA LUCRU PE CARE NU O SA IL MAI POT FACE PREA CURIND. CE TREBUIE SA FAC ?
SAI DAU IN JUDECATA SI SA CER DESPAGUBIRI ?

SAU CE POT FACE ALCEVA
VA MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNSURI


va rugam sa nu mai scrieti cu majuscule, parca ati striga la consultanti...:rolleyes: Credem ca singura solutie ar fi sa deschideti un proces in instanta cu pretentiile si despagubirile de rigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara somatie de plata, avalizare bo in alb, iesire din societate, societate dizolvata pam@ pam@ Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati in problema urmatoare: - am fost asociata la o societate impreuna cu cumnata mea, eu avand si calitatea de ... (vezi toată discuția)
Securitatea in munca comerciantu comerciantu ancheta facuta de organele cercetare penala trebuie sa fie independenta de cea facuta de comisia de la ssm? in cazul unui accident de munca cu incapacitate ... (vezi toată discuția)
Problema impreviziunii in noul cod civil Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Afara de o multime de lucruri criticabile noul cod civil mai contine si lucruri bune. Un exemplu este introducerea teoriei impreviziunii [quot]Art. 1.271. ... (vezi toată discuția)