avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitarea - Profesia de avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitarea - Profesia de avocat

Buna ziua urmez facultatea de drept, am savarsit o infractiune cu intentie in timp ce eram minor pt care am fost condamnat cu suspendare si termenul de reabilitare se implineste in ultimul an de facultate. Pot deveni avocat ?
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 08:27, 5 August 2013
daca infractiunea savarsita ar putea aduce atingere imaginii si "renumelui" profesiei de avocat, mi-e teama ca nu.
Ramane la aprecierea baroului sa inteleg
Ramane la aprecierea baroului daca va avea cunostiinta de asa ceva.
Probabil ca nu se va cunoaste acest aspect.
Multumesc frumos
Nu cred sa fie probleme, in certificatul de cazier judiciar nu se înscriu sancţiunile penale pronunţate pentru fapte săvârşite în timpul minorităţii.

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare mir52 mir52 daca exista condamnare definitiva cu suspendare , neavand antecedente , poate aparea in cazier? daca aceasta persoane face facultatea de drept , i-ar afecta ... (vezi toată discuția)
Admitere barou dumutaadrianred dumutaadrianred buna ziua.ma intereseaza si pe mine daca termin facultatea de drept si am o pedeapsa cu suspendare pot intra in barou pentru a deveni avocat? va multumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept constant1313 constant1313 Un cetatean al R; Moldova a fost condamnat in oct 2007 de catre Tribunalul Galati la inchisoare de un an cu suspendare, pentru dare de mita la un politist de ... (vezi toată discuția)