avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitarea - Profesia de avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitarea - Profesia de avocat

Buna ziua urmez facultatea de drept, am savarsit o infractiune cu intentie in timp ce eram minor pt care am fost condamnat cu suspendare si termenul de reabilitare se implineste in ultimul an de facultate. Pot deveni avocat ?
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 08:27, 5 August 2013
nu este vorba numai de fapta comisa, cazier, etc...ci de imaginea profesiei ce va fi exercitata. Daca fapta pentru care a fost condamnat este, de exemplu - infractiune la regimul rutier, nu ar fi probleme. Dar daca pedeapsa a fost acordata pentru inselaciune, dare de mita (infractiuni "la moda" in zilele noastre) este posibil sa primeasca un mare VETO!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare mir52 mir52 daca exista condamnare definitiva cu suspendare , neavand antecedente , poate aparea in cazier? daca aceasta persoane face facultatea de drept , i-ar afecta ... (vezi toată discuția)
Admitere barou dumutaadrianred dumutaadrianred buna ziua.ma intereseaza si pe mine daca termin facultatea de drept si am o pedeapsa cu suspendare pot intra in barou pentru a deveni avocat? va multumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept constant1313 constant1313 Un cetatean al R; Moldova a fost condamnat in oct 2007 de catre Tribunalul Galati la inchisoare de un an cu suspendare, pentru dare de mita la un politist de ... (vezi toată discuția)