avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie catre enel
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie catre enel

Buna ziua, va rog sa spuneti daca cei de la Enel procedeaza corect: in luna septembrie cineva este evacuat din locuinta de catre executorul jud; casa fiind vanduta la licitatie; enel face contract noului adjudecatar , fara ai transmite ce datorii exista la momentul respectiv ; in momemtul in care casa este scoasa la licitatie , fostul proprietar nemaiavand posibilitatea platii datoriilor , noul proprietar cumpara cu toate darile existente la momentul respectiv : apa, energie, impozite,etc
se trezesc cei de la EOS sau cum ii cheama dupa 1 an ca sunt restante la enel si cheama in judec fostul proprietar ; pai de unde ? sfatuiti-ma cum ar fi corect
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 13:27, 1 August 2013
ori imobil se vinde la licitatie liber de orice sarcini - adjudecatarul preia casa fara debite (de aceea enel nu a cerut nica)...pentru ca eos ksi sa va poata pretinde vreo suma de bani, ar trebui sa dovedeasca faptul ca acea suma ar fi datorata (generata de dvs)..
in ceea ce-l priveste pe fostul proprietar, problema dvs se rezolva astfel: Cautati-l !!
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
Cezar augustin Dinu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament scos la licitatie fara consultarea asociatiei de propietari cgugoasa cgugoasa Sunt presedintele unei asoc. de propietari: Propietarul unui apartament a disparut din locuinta de 2 ani, vecinii spun ca ar fi plecat cu familia in Italia; ... (vezi toată discuția)
Act de adjudecare in urma unei executari silite florip florip Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca in urma unui act de adjudecare in favoarea bancii a unui apartament dintr-o asociatie de proprietari, incheiat in data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit madalina velichi madalina velichi acum cinci ani in urma am facut un abonament la compania orange. am avut doua facturi neplatite dupa care acestia au suspendat definitiv numarul de telefon. ... (vezi toată discuția)