avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depunerea bilantului la Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depunerea bilantului la Registrul Comertului

Bilanturile intocmite de SNC-uri se depoun la Registrul Comertului ? Eu stiam ca NU. S-a modificat ceva in legislatie in acest sens?:( Cine stie ceva despre acest lucru, rog sa ma lamuriti si pe mine. Va multumesc!=D>
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 17:50, 16 Martie 2009
SNC -ul este una dintre formele de societate prevazute de L/31, prin urmare obligativitatea depunerii situatiilor finaciare exista si pentru aceasta forma de societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor sau neplatitor de tva?!? dlozy007 dlozy007 Am transformat un SNC din inactivitate in SRL in martie 2003. SNC-ul era platitor de TVA. La refacerea actelor, am cerut sa nu mai fiu platitor. In comert cu ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv pt srl ContSters57265 ContSters57265 In conditiile in care actul constitutiv este intocmit si inregistrat la Registrul comertului sub semnatura privata , modificarea lui se poate face tot sub ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator la societate in nume colectiv glider_ady glider_ady Doresc sa transfer o societate in nume colectiv unei alte persoane,care sa preia toate obligatiile firmei,inclusiv creditul la banca,mijloacele fixe,absolut ... (vezi toată discuția)