avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comercializare plante etnobotanice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comercializare plante etnobotanice

Am o mare nelamurire. As vrea sa infiintez o societate comerciala prin care sa comercializez plante etnobotanice, pastile de clus, bonguri si accesorii.
Ma intereseaza la ce cod CAEN se regaseste aceasta activitate si de ce autorizatii am nevoie ptr. aceasta activitate.
Astept raspuns urgent.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stefmandcas , Alte profesii 03:06, 5 Iunie 2009
4622 Comert cu ridicata al florilor si al plantelor
La ORC se va depune la infiintarea firmei o declaratie pe proprie raspundere in baza careia puteti incepe activitatea,
Eu as vrea sa cresc salvia divinorum.am firma ,
Ce trebuie sa fac ca sa ma pot declara producator?care sunt pasii?
as dori un raspuns , multumesc
Te pot ajuta eu cu toate info inclusiv te pot aproviziona cu marfa foarte ieftina...
adresa mail: tarauandrei@yahoo.com
nr tel 0742151284

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen marinamarilena marinamarilena Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un SRL, prin care sa comercializez printre altele si plante etnobotanice, dar nu stiu unde se incadreaza la clasificarea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu activitate vanzare plante etnobotanice humble humble Buna ziua, Am deschis un nou topic pe aceasta tema deoarece desi am citit cele doua topic-uri deja dechise nu mam lamurit deloc in legatura cu autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Pfa coduri caen Elixir Elixir Buna ziua Vreau sa mi deschid un magazin de plante etnobotanice si ma intereseaza sa stiu ce coduri CAEN sunt necesate pentru a-mi desfasura activitate ?Stiu ... (vezi toată discuția)