avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ghid PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ghid PFA

Va rog sa-mi recomandati un ghid cat mai complet pentru PFA-infiintare (documente necesare si mod de completare), registre necesare si mod de completare, declaratii care se depun si mod de completare. De unde pot achizitiona un ghid de acest fel?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:30, 1 August 2013
Buna seara,

Regasiti aici informatii destul de elaborate legate de infiintare.
www.avocatnet.ro/content/art...

Informatii despre contributiile datorate gasiti aici.
www.avocatnet.ro/content/art...

Un ghid complet gasiti aici:
[ link extern ]

Numai bine
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
CONTABIUM, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa tibix02 tibix02 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care sunt pasi de urmat pentru infiintarea unui PFA si ce documente sunt necesare. Pe internet am tot cautat si nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare pfa activitate comert acdo acdo as dori sa imi spuneti care sunt pasii care trebuie sa ii urmez pentru a infiinta un pfa, ( un magazin mixt) si ce trebuie sa fac dupa aceea pentru a putea ... (vezi toată discuția)