avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu avocata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu avocata

buna dimineata!
sunt in divort cu sotia, in prima hotarare sa desfacut casatoria din culpa comuna, custodie comuna, copilul minor a ramas cu mine, fosta sotie fiind obligata la plata pensiei alimentare.
a facut recurs la hotararea data in 08.04.2013, a introdus actiune pentru stabilirea programului de vizita, de si in 7 luni a vazut copilu de 4-5 ori, a facut contestatie si la pensia alimentara pe motiv ca suntem in recurs, dupa ce ia fost respinsa actiunea pentru vizita de 2 ori acum am inteles si-a angajat avocata.
aceasta avocata imi suna copilu si se da drept fosta sotie, copilu o recunoaste ca nu este, ea sunanad de pe numarul fostei sotii si imi cheama copilu in diferite locatii, imi suna parintii si ii ameninta si de pe numarul ei personal, ma amentita si pe mine de si ea nu a inceput sa-mi reprezinte sotia in proces isi atribuie niste privilegii.
- ce pot face impotriva acestei avocate, unde sa ma adresez si cui?
multumesc frumos! o zi frumoasa tuturor!
Cel mai recent răspuns: dodorel62 , utilizator 10:24, 2 August 2013
Scrie o plangere si trimite-o baroului din care face parte.
Avand in vedere faptul ca telefoanele sunt date de pe numarul sotiei, cum puteti dv dovedi ca cea care suna e chiar avocata si nu alta persoana?
a sunat pe numarul tatalui meu, asa zisa avocata cu numarul ei de mobil, mai mult sa luat de el in tribunal si pe strada de si el nu avea treaba cu procesul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre iesirea din tara cu copil minor fara acordul tatalui costantin11 costantin11 fosta sotie a plecat cu copilul minor de 5 ani in italia fara acordul meu din luna martie 2013 ,santem divortati ,platesc pensie alimentara lunar iar ea zice ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere dandascalu44 dandascalu44 mi s-a stabilit prin hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila plate sumei de 150 lei pensie intretinere.Fosta sotie m-a dat in judecata ptr majorarea ... (vezi toată discuția)