avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE INTRETINERE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE INTRETINERE

mi s-a stabilit prin hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila plate sumei de 150 lei pensie intretinere.Fosta sotie m-a dat in judecata ptr majorarea pensiei alimentare.Am aratat in intimpinarea depusa ca salariul meu este de1307 lei din care 1038 lei rata credit bancar, facut in timpul casniciei, impreuna cu fosta sotie si la care ea refuza sa plateasca ceva la rata:::150 lei pensia actuala de intretinere si 40 lei plata abonament telefon mobil al minorului.
Instanta a hotarit majorarea pensiei de la 150 la 250 lei. E corect? Vreau sa fac recurs. Am vreo sansa? Imi puteti da un sfat? mie nu imi ramine nimic din salariu, cu ce sa ma intretin? am apartamentul parintilor girat la banca ptr imprumutul pe care il platesc.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
dandascalu44, utilizator
Cel mai recent răspuns: dandascalu44 , utilizator 20:57, 12 Decembrie 2011
Cand a fost data sentinta de divort si sotia are incredintat minorul sau aveti custodie comuna?

Ati avea sanse la recurs.
in ianuarie 2011 s-a dat sentinta definitiva. Copilul este in intretinerea fostei sotii.
de ce nu a luat instanta in calcul toate cheltuielile mele cind a hotarit majorarea pensiei? Eu cu ce sa ma intretin?
Faceti recurs.

Discutati si cu sotia si spunetii ca poate se pricopseste cu o custodie comuna daca va suparti.
Da, ar fi o idee...multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire program vizita minor robertaarmena robertaarmena Buna! Vin cu cateva intrebari; In luna noiembrie a anului trecut am incheiat divortul prin sentinta definitiva;din casatorie a rezultat o fetita care la ora ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara michaitza1974 michaitza1974 Am primit comunicare acasa ca divortul s-a incheiat si ca trebuie sa platesc pensie alimentara o anumita suma de bani, o alta suma de bani cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Stancu Aurelian Stancu Aurelian buna ziua, as dori sa stiu si eu daca in cazul unui proces civil si anume, un divort este posibil sa se dea doua sentinte definitive si irevocabile pentru ... (vezi toată discuția)