avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Se poate modifica descrierea unei clase, chiar daca ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Se poate modifica descrierea unei clase, chiar daca marca a intrat in examinare?

Buna ziua,

Ma intereseaza daca pot modifica descrierea unei clase daca marca este in examinare?

As dori aceasta modificare deoarece am primit un refuz provizoriu in care exista o marca similara pe o clasa 5 (clasa pe care o are si marca noastra), dar acea marca are descrierea ca este pentru produse medicale din domeniul medicinei dentare, iar marca noastra se refera la produse medicale din domeniul medicinei oftalmologice.

Cand am facut cererea, noi am lasat descrierea generala pentru aceasta clasa.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 14:44, 2 August 2013
Din cate cunosc eu, nu.
Daca ati depus cererea cu clasa 05 la modul general, adica ati trecut rezumatul clasei, si acum doriti sa faceti o limitare adica sa excludeti produsele marcii anterioare, cuprinse tot in clasa 05, se poate. Depuneti adresa insotita de dovada achitarii taxei de 90 lei.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Ajutor inregistrare marca de la distanta cipsoft cipsoft Buna ziua, Cineva cu experienta poate ma ajuta: Vreau sa inregistrez o marca verbala pentru o singura clasa. Am inteles ca se poate depune cererea si prin ... (vezi toată discuția)
Aviz de refuz provizoriu la inregistrarea unei marci, ce trebuie facut? mjuovy mjuovy Buna ziua, Am depus o cerere pentru inregistrarea unei marci si dupa examinare am primit un Aviz de refuz provizoriu mentionez ca marca mea este ... (vezi toată discuția)