avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

buna ziua.o intrebare legata de un partaj. am fost casatorit cu sotia mea timp de 16 ani. in decursul casatoriei am adunat mai multe.am divortat anul trecut. avem si doi copii inmpreuna. copii au ramas la mine. momentan sotia sa intors in romania si eu locuiesc cu copii mei in franta, copii fiind la scoli aici. acum sotia vrea sa deschida proces de partaj. ce sanse am de castig sau cat o sa-i revina ei din tot ce am adunat pana acum? va multumesc
Cel mai recent răspuns: masimo26 , utilizator 17:21, 2 August 2013
Se pleaca de la prezumtia ca bunurile comune dobandite in timpul casatoriei au fost achizitionate in cote egale,dar prin administrarea de probe puteti dovedi o contributie majoritara la dobandirea acestora.Nu tratati superficial problema contactati din timp un avocat care va va invata ce strategie tb facuta.
va multumesc tare mult. asa o sa fac.cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi sotie asupra bunurilor din timpul casniciei nicutarasescu nicutarasescu Ce drepturi are o femeie maritata de 9 ani intr-o familie?Mai exact:sotul sustine ca absolut tot ,apartement,masina si proprietati sunt pe numele lui desii au ... (vezi toată discuția)
Partaj in cazul unui divort cu minori Eduar Eduar In cazul in care o familie cu 2 copii ajunge la partaj , un parinte care i-a castigat pe amandoi copii are dreptul la toate bunurile sau se impart , de ... (vezi toată discuția)
Informații partaj DanaMo DanaMo Bună ziua, în situația în care se face un partaj după 32 de ani de căsnicie în care el a fost salariat iar ea casnică (fără copii), împărțirea ... (vezi toată discuția)