avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Doua locuri de munca, contributie pensii?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Doua locuri de munca, contributie pensii?

Buna seara!

Sunt angajata cu contract individual de munca la un SRL, si in acelasi timp detin o Intreprindere Individuala.

Cum se pateste contributia la pensii. Din ambele locuri de munca, sau doar dintr-un singur loc?

Imi puteti spune si reglementarea legala, articolul din lege?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:55, 8 August 2013
Pentru ca aveti la SRL un contract de munca valabil pentru care vi se retine contributiile la CAS, la intreprinderea individuala nu mai platiti aceasta contributie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular ii angajat in alta firma AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am o II cu prestari servicii intracomunitare, platitor tva, inregistrat ROI si as dori sa stiu daca pot fi angajat la alta intreprindere individuala cu program ... (vezi toată discuția)
Am 2 joburi cum se calculeaza vechimea? korodi mihaela korodi mihaela La primul loc am 8 ore in contract, iar la al doi-lea job am 4ore.Cum se calculeaza vechimea.impozitul se ia de la ambele locuri daca ai contract individual?:( (vezi toată discuția)
Contributii sociale pentru contract prestari servicii claudia_schipor claudia_schipor Buna seara ! Un angajat al unui inspectorat scolar incheie si un contract de prestari servicii cu o institutie publica - presteaza aceeasi activitate in ... (vezi toată discuția)