avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii sociale pentru contract prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii sociale pentru contract prestari servicii

Buna seara !
Un angajat al unui inspectorat scolar incheie si un contract de prestari servicii cu o institutie publica - presteaza aceeasi activitate in ambele locuri(profesor, instructor)....intrebarea este: ce contributii sociale plateste angajatul si angajatorul(cel cu care a incheiat contractul)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:31, 5 Decembrie 2013
Pentru acest venit din contractul civil platitorul de venit retine impozitul pe venit (optati sa se treaca in contract clar ca vi se va retine intreg impozitul de 16% pentru a nu mai trebui sa depuneti declaratia 200 pentru diferenta de impozit de la 10% la 16%) si contributia la sanatate.
La pensie nu mai platiti pentru ca deja aveti un contract de munca valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit anaf nefondat IoanaAB IoanaAB Buna ziua, sunt muzician fara pfa sau alte firme si recent am primit instiintari de la ANAF cum ca nu mi-am trimis declaratii pe venit pe ultimii 3 ani. Atunci ... (vezi toată discuția)
Impozit conventie civila de prestari de servicii haller haller Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde trebuie platit impozit pentru o conventie civila de prestari de servicii prin care s-a platit o remuneratie neta de 140 ... (vezi toată discuția)
Contract de comision oanasandra oanasandra Buna ziua. Am o problema legata de un comision. Am intermediat o vanzare pentru o societate comerciala si am convenit asupra unui comision pe care sa mi-l ... (vezi toată discuția)