avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli judecata

In instanta de fond, nu au fost solicitate cheltuieli de judecata, pentru divort cu minor. Unul din accesorii (autoritatea parinteasca) a fost atacata in apel solicitandu-se si cheltuieli de judecata. Intrebarea mea este, daca pierd la apel sunt obligat sa platesc si cheltuielile de la fond? Mentionez ca in hotararea instantei de fond se ia act ca nu au fost cerute cheltuieli de judecata.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:43, 2 August 2013
Nu aveti ce cheltuieli sa platiti pentru fond din moment ce nu au fost cerute aceste cheltuieli.
Daca pierdeti si instanta dispune, veti plati cheltuielile pentru apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare date din sentinta ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! avand in vedere finalizarea unui dosar de partaj am primit sentinta in care scrie: ,,ia act ca nu s au solicitat cheltuieli de judecata de catre ... (vezi toată discuția)
Divort incredintare copiii georgianastan georgianastan sotul meu a bagat divort pe 19 03 2012 pe motivul plecariimele de la domiciliu avem o casa facuta impreuna si 2 minori de7 respectiv 6 ani plecarea ... (vezi toată discuția)
Daca am pierdut un proces cu un minor? p Andrasorina Andrasorina Daca am pierdut procesul pentru a cere costodia in totalitate mie ( mama) , crezând ferm convinsă ca voi câștiga ținând cont ca tatăl minorului nu se ... (vezi toată discuția)