avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legile in Olanda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Legile in Olanda

As vrea tare mult sa ma ajutati cu un raspuns . O sa va povestesc pe scurt ce s-a intamplat . Un prieten de familie cu inca un baiat au plecat zilele trecute in Olanda. Au aproape o saptamana dar problema este ca de 3 zile niciunul din ei nu mai raspund la telefon. Intrebarea mea ar fii : daca au fost prinsi la furat fiind pentru prima data si stiind ca dupa cateva zile le da drumu le mai da dreptu sa anunte pe cineva ? sa sune?

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 August 2013
lavinia2227, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:26, 3 August 2013
Dreptul de a anunta pe cineva exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Bună seara, va rog din suflet sa mă ajuți cu un răspuns! ... Ioanaio24 Ioanaio24 Bună seara, va rog din suflet sa mă ajuți cu un răspuns! Soțul meu a plecat în Slovacia cu un prieten si cu mașina de România ... ok ! Din câte am ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati! arestat in danemarca cosminos cosminos Buna ziua, Am si eu o problema daca ma pute-ti ajuta,cu un sfat cu o parere,orice... Am un verisor care a fost arestat acum 2 zile in Danemarca pe o ... (vezi toată discuția)