avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, va rog din suflet sa mă ajuți cu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, va rog din suflet sa mă ajuți cu un răspuns! ...

Bună seara, va rog din suflet sa mă ajuți cu un răspuns! Soțul meu a plecat în Slovacia cu un prieten si cu mașina de România ... ok ! Din câte am înțeles că iau prins la furat în magazin de parfumerie astăzi. Încerc sa sun dar din păcate telefonul este închis. Va rog să îmi spuneți dacă este posibil sa ii dea drumu doar cu amendă sau care sunt procedurile în acest caz .!!! Va mulțumesc din tot sufletul pentru răspunsul dumneavoastră! Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 18:03, 4 Octombrie 2024
Bună ziua,
Prea puțin probabil să vă răspundă cineva aici.
Așteptați să fiți contactată de catre dumnealui. Cu siguranță i se va permite să contacteze un membru de familie.

Ioanaio24 a scris:

Bună seara, va rog din suflet sa mă ajuți cu un răspuns! Soțul meu a plecat în Slovacia cu un prieten si cu mașina de România ... ok ! Din câte am înțeles că iau prins la furat în magazin de parfumerie astăzi. Încerc sa sun dar din păcate telefonul este închis. Va rog să îmi spuneți dacă este posibil sa ii dea drumu doar cu amendă sau care sunt procedurile în acest caz .!!! Va mulțumesc din tot sufletul pentru răspunsul dumneavoastră! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
Duca Oana, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Retinere "pentru furt,, in austria mari47 mari47 Buna ziua d.lor si d.nelor avocati, va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns. Copilul meu a plecat in Austria acum o luna, din data de 16 mai nu mi-a mai ... (vezi toată discuția)
Legile in olanda lavinia2227 lavinia2227 As vrea tare mult sa ma ajutati cu un raspuns . O sa va povestesc pe scurt ce s-a intamplat . Un prieten de familie cu inca un baiat au plecat zilele trecute ... (vezi toată discuția)