avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... COD CAEN 0113 sau certificat de producator?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

COD CAEN 0113 sau certificat de producator?

Buna ziua! V-as ruga sa ma ajutati in lamurirea unei probleme. Daca am infiintat PFA cu activitate principala cultivare de legume (cod 0113) de ce mai am nevoie si de certificat de producator de la primarie?
Un domn de la garda financiara m-a intrebat cum justific eu cu PFA-ul ca sunt producator, daca nu am certificat de producator? Nu mai inteleg nimic. Practic ce activitate am dreptul sa desfasor cu acest cod?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Atestat de producator pentru pfa PUCU PUCU Buna,sotia mea a accesat masura 141 si implicit s-a inregistrat ca si PFA,activitatea principala este cultivarea legumelor(codul CAEN- 0150).Cultivam 1,7 ha ... (vezi toată discuția)
Pfa ferma legumicola scorus69 scorus69 Buna ziua va rog daca puteti sa mi raspunde ti vreau sa infiintez un PFA pentru ferma legume in urma careia primesc fonduri europene ce coduri caen ... (vezi toată discuția)
Certificat de producator pentru titularul unei ii? timcyke timcyke Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti daca se poate elibera certificat de producator pentru titularul unei intreprinderi individuale avand urmatoarele coduri ... (vezi toată discuția)