avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Locuinte ANL
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Locuinte ANL

Daca am nimerit bine,rog un raspuns competent si argumentat.Parerile personale nu-mi ajuta.
Acum doi ani a fost cumparata o garsoniera in Brancusi,cu 28000 euro.Acum cateva zile un afis pe usa blocului arata un alt pret pe metru patrat,in acest fel o garsoniera ajungand cam la 18000 euro.Este normala si legala o astfel de diferenta?Este posibil ca dupa doi ani aceeasi garsoniera sa valoreze cu 10000 de euro mai putin?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 20:41, 3 August 2013
In functie de fluctuatiile de pe piata un imobil poate sa aiba preturi de vanzare diferite de la an la an. Daca oferta a scazut se reduce pretul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare expert judiciar vali_085 vali_085 Buna ziua! Doresc sa stiu cum se evalueaza o garsoniera situata pe calea Vitan la etajul 7 in bloc de garsoniere avand in vedere ca detin 1/2 + 1/4 din restul ... (vezi toată discuția)
Pentru evaluatori -- scadere datorata crizei pentru un teren intravilan nekrous nekrous Buna ziua, Daca evaluez acum un teren intravilan, in \'zona 2\', cu utilitati, acces, regim de constructie fara limitari, intr-un municipiu de 100.000 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti?sa vand sau sa mai astept? CHANEL CHANEL Am pus in vanzare intr-un oras mic, -statiune balneoclimaterica , un apartament 2 camere ,confort 1, la un pret real (40000eur),pt.care acum 1 an as fi primit ... (vezi toată discuția)