avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul verde
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul verde

am si eu un renault de inmatriculat.mai pot inmatricula pe partaj?
am inteles ca ar mai merge pana la 1 sept.sunt progr la rar pe 19 aug.
asi avea timp daca mai merge.
imi poate sp cnv daca mai pot sau nu?
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 10:08, 4 August 2013
Da, se mai poate !
Conform O.U.G. nr. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule, publicată în Monitorul Oficial nr. 119 din 4 martie 2013 (NEMODIFICATA IN DATA DE 2 AUGUST 2013 !!!)
"Art. 8
Timbrul nu se plăteşte atunci când autovehiculele sunt:

e)dobândite prin moştenire, în cazul în care aceasta a intervenit în intervalul de 2 ani de la data deschiderii succesiunii;

f)dobândite prin partaj."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste taxa de mediu pt o masina mostenita ? Jimbo Jimbo Buna seara, am nevoie de ajutorul unui cunoscator. Familia mea detine o masina din anul 2006, fiind inmatriculata in acelasi an ( nu s-a achitat taxa de mediu ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Radukut Radukut Buna seara Cumnatul meu a decedat in ianuarie 2012 . A avut o masina . Nu s-a facut succesiune . Daca se face succesiune acum , se plateste timbru de mediu ? ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru autoturism dacia dobandit prin mostenire Popesku Popesku Buna ziua , am mostenit o Dacia de la tatal meu care a decedat . Mai am un frate si masina vreau sa o inmatriculez pe numele meu dar trebuie platit timbrul de ... (vezi toată discuția)