avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbrarea cererilor ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbrarea cererilor ?

As dori sa stiu,daca o cerere de copletarea dispozitivului unei hotariri data de instanta de fond, se timbreaza sau nu, si daca da, care este valoarea timbrului?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters276253 , utilizator 17:34, 4 August 2013
Nu se percepe taxa de timbru pentru completarea dispoztivului unei sentinte
Nu se timbreaza cererile adresate instantei prin care se solicita completarea hotararii judecatoresti datorita faptului ca instante a omis sa se pronunta asupra unui capat de cerere principal sau accesoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza ... roznovatstefan roznovatstefan Daca am o hotarare definitiva dar in motivare nu se precizeaza de restituirea cautiunii nici taxele judiciare de timbru, as putea cere restituirea cautiunii ... (vezi toată discuția)
de ce a omis judecatorul....? emanuellen emanuellen Buna ziua,in primul rind va doresc tuturor Sarbatori fericite,multa sanatate si impliniri,multumiri pentru sfaturile acordate.Am cistigat un proces cu Casa de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata pe cale separata in apel daca aceasta mentiune s-a facut numai in incheierea de sedinta de la ... (vezi toată discuția)