avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene nerambursabile 2013
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene nerambursabile 2013

Buna ziua,

Sunt un tanar de 25 de ani, actualmente locuiesc in strainatate si doresc sa stiu care sunt pasii para accesare fonduri nerambursabile ptr. infiintarea unei plantatii de nuci in mediul rural.
Detin in proprietate 5.000 m2 de teren situat in doua locuri diferite.

Conditii ptr. accesare .
Ce cantitate as putea opta ptr. aceasta investitie.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:19, 5 August 2013
Pentru 2013 fondurile sunt epuizate, iar pentru sesiunea 2014-2020 inca nu sunt publicate conditiile, coeficientii UDE care se4 aplica.
Pentru ava forma o idee puteti citi ghidul solicitantului pentru masura 112
[ link extern ] /
Minimum de suprafata, in conditiile din aceasta sesiune, era de 6 UDE, respectiv pentru nuc aveati nevoie de minim 6,5 ha.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene plantatie nuci kpas2005 kpas2005 Buna seara! Se poate obtine orice forma de fonduri ,pentru infintarea unei plantatii de nuc? Suprafata: 2.35ha Multumesc (vezi toată discuția)
As dori sa obtin fonduri europene pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun inchiriez2012 inchiriez2012 as dori sa obtin fonduri pentru infintarea unei livezi de castan, nuc si alun...ce masuri sau fonduri pot accesa sa primesc bani europeni nerambursabili? am ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru plantatie de nuci sau alta idee AHutanu AHutanu M-am interesat pentru investirea intro plantatie de nuci de 1hectar deoarece terenul il am si investitia nu ar fii chiar atat de mare dar se pune problema de a ... (vezi toată discuția)