avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pentru plantatie de nuci sau alta idee
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru plantatie de nuci sau alta idee

M-am interesat pentru investirea intro plantatie de nuci de 1hectar deoarece terenul il am si investitia nu ar fii chiar atat de mare dar se pune problema de a accesa si fonduri europene din cate am gasit pe forumuri daca accesezi fonduri ai cam multe coditi impuse de stat, adica eu find intro zona rurala nu as folosi firme specializate pentu plantare sau pentru intretinere deorece forta de munca o gasesc local si sub o indrumare adecvata eu cred ca as face cam acelasi lucru pe care o fac cu o firma specializata (care mar costa sume inportante de bani). Rugamintea mea ar fii dak cineva mar putea ajuta cocret cu detalii referitoare la atragerea fondurilor si prcentajul pe care eu ar trebuii sal am in investitie (pe scurt ce tine de bircratiea p care o avem in tara in legatura cu actele) si ar fii binevenite niste sfaturi daca a mai facut cineva aceasta investitie
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:01, 2 Ianuarie 2014
Pentru inceput va spun ca 1 ha nu este suficient pentru a accesa fonduri europene. Aceste fonduri vor fi accesibile din toamna lui 2014. Minimum necesar ar fi 2,5 ha. Va recomand pentru inceput sa studiati masura 121 si 112 din PNDR:
www.apdrp.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene plantatie nuci kpas2005 kpas2005 Buna seara! Se poate obtine orice forma de fonduri ,pentru infintarea unei plantatii de nuc? Suprafata: 2.35ha Multumesc (vezi toată discuția)
Fonduri europene liveta liveta stie cineva pt o livada de nuci care sunt conditiile pt a putea accesa fondurile europene?multumesc (vezi toată discuția)
Masura 112 adipro adipro Buna seara, As dori sa accesez fonduri europene pe masura 112 , insa fosta mea sotie in perioada cand eram casatoriti a beneficiat de aceasta masura. Este ... (vezi toată discuția)